Bytte/Retur

Angrerett

Du har alltid 14 dagers full angrerett ved kjøp på nett - det gjelder også tilbudsvarer. Du står fritt til å velge om du vil ha pengene tilbake eller bytte til ny størrelse/farge. Vi refunderer dessverre ikke beløp etter angrefristens utløp. Så husk å sende varen tilbake innen 14 dager hvis du ønsker pengene tilbake. Angrerettskjema blir sendt elektronisk til din registrerte epostadresse. Det er ikke et krav om å returnere med utfyldt angrerettskjema. For oss er det helt i orden, men for raskt returbehandling er det veldig fint med en lapp som beskriver ordrenummer, årsak til retur og hva du ønsker (eksempel: Ordrenummer 1010, årsak angrerett, ønsker pengene tilbake). Kunden betaler for retur og bærer risiko for varen helt til den har ankommet vårt lager. 

Tips og råd om angrerett: Dersom du er i tvil om du ønsker å beholde varen er det lurt å ta godt vare på alt som følger i pakken. Ta vare på emballasje , lapper og varene ... da reduseres ikke muligheten for retur. Du kan prøve varene forsiktig for å fastlå passform og egenskaper, men vær spesielt oppmerksom på at klær som returneres på angrerett må være fri for lukt og merker, samt ha alle lapper hengende fast. Hvis du bestemmer deg for å returnere kan du bruke samme emballasje som vi brukte. Pakk pent og returner til vår adresse: Setesdalsveien 43, 4614 Kristiansand.

Bytte: Det er to måter å bytte. Den beste måten å bytte på er å kjøpe den nye på vanlig måte i nettbutikken og returnere den gamle på angrerett. På denne måten sender vi ny vare med en gang og tilbakebetaler eller kansellerer din gamle ordre ved returbehandling av den gamle. Denne metoden er helt klart den raskeste og smidigste metoden for alle. Du mottar ny vare innen få dager. Et annet alternativ er å returnere og be oss sende ny. Saksgangen tar lengre tid da det innebærer postgang to veier og returbehandling (returbehandling kan ta ca 1 uke, avhengig av hvilken dag returen ankommer vårt lager). 

Du kan bytte til samme vare i en annen størrelse eller farge. Du kan også bytte til en annen vare til samme pris. Norsk lov forhindrer oss i å endre opprinnelig avtalt pris. Kontakt oss eventuelt så finner vi ut hvilke alternativer som er mulig.

Tilbakebetaling: Ved returbehandling blir pengene automatisk tilbakebetalt til samme kontonummer som betalte. Betaling skjer via betalingsleverandøren Klarna. Etter fullført behandling kan det ta et par dager før beløpet er synlig i din bank.

Reklamasjon

Varer som returneres som reklamasjon behandles ikke på samme måte som angrerett. Det er ingen automatikk i en slik returbehandlig. Dersom du ønsker å returnere for å reklamere er det alltid lurt å kontakte oss først. Eventuelt legg ved en god beskrivelse av årsak og hendelse.

Hvis vi skal betale returporto sender vi returlapp epost. Vi refunderer ikke fraktkostnader som ikke er avtalt på forhånd.

Returadresse

Netthandeldrift AS
Setesdalsveien 43 "Mølla"
4614 Kristiansand